resim
Alexis Adelin Beka Beka
Takım:OGC Nizza
Mevki:Ön Libero
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 63
    sosyal medya'nin bizleri nasil $ekilden $ekile soktugunun en canli örnegini halihazirda bu karde$imizin attigi story'den ya$iyoruz. $imdi malum bizim orta saha sikintimiz var ve biz bu sezon avrupa liginde 2 defa bu arkada$in takimi ile kar$i kar$iya geldik ve kendisini baya bir begendik. bir yandan yapilan transferlerin bir türlü beklentileri kar$ilayamamasi, bir yandan gedson'un bir türlü gelememesi, bizi garip hallere soktu. üstüne rusya'da sava$ çikinca ve ruslar her masada ban yeyince, bu arkada$lara yanli$ hatirlamiyorsam fifa tarafindan transfer kolayligi saglaninca, ufacik bir kipirtida acayip hallere giriyoruz.

    örnegin, beka beka instagram story'sinden thy ile seyahat ettigini belli eden bir story payla$iyor. bildindigi üzere thya 292 $ehir olmak üzere dünya genelinde 300 farkli havalimanina uçuyor.

    yani kongo asilli frasiz vatanda$i bek beka pek tabii ki de kinshasa'ya shabani nonda'nin bacanagi ile ortak i$letecegi kebapçi açili$ina gidiyor olabilir mi acaba?

    bence olabilir. o yüzden hemen atlamayalim bence. ha, iyi mi olur? elbette. cok seviniriz olasi bir transferde ama ortada fol yok, yumurta yok, biz kendi kendimize gelin güvey olup bir gerdege girmedigimiz kalmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın