• 111
    2011/12 sezonundan başlayarak transferlerine bakmıştım zamanında.

    önce italya 2.liginden transferler yapmışlar. bu transferler öyle boş transferler değil ama. gabbiaddini alıp juventus'a satmışlar, zappacosta ve baselli alıp torino'ya satmışlar, benalouane alıp leicester'a satmışlar. 1'e alıp 5-10 aralığına satmışlar ilk. bir de mancini alıp romaya 21'e satmışlar ki nirvanaya ulaşmışlar.

    sonrasında yurtdışına açılmışlar. ukrayna, bulgaristan, brezilya, isviçre, fildişi sahili, belçika, hollanda'dan 1'e, 3'e 5'e adam almışlar. o alınanlar şu anda ya as takım oyuncusu ya da en az 15'e satılmış. (papu gomez hariç yaşlı iken 5'e sattılar ama alınan verim paha biçilmezdi)

    altyapıyı da aksatmamışlar. napoli, milan, juventus hep kullanmış onların altyapısını. en ucuz satılan oyuncu 8 milyona grassi olmuş. içlerinde favorilerim neredeyse oynatılmadan man utd, inter ve juve'ye satılan kulusevski (3 maç-35m), amad diallo (5 maç-21.3m) ve bastoni (9 maç-31m).

    büyük takımların oynatmadığı oyuncuları da ucuza kapıp verim almışlar ayrıca. petagna, pasalic, romero gibi. bir yenisi de merih olacak muhtemelen bonservisini alırlar büyük ihtimalle.

    oyuncu satışları hakkında yazım da vardı dileyen oraya da bakabilir. (bkz: #3338589)
App Store'dan indirin Google Play'den alın