resim
Erick Antonio Pulgar Farfán
Takım:Flamengo
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.87
Uyruk:Şili
  • 329
    bu sezon* devre arasında takımımıza katıldıktan sonra oynadığımız 10 maçın sadece 4'ünde toplam 140 dakika formamızı terletmiştir.

    evet, sıkışık bir fikstürde bile tercih edilmediği doğrudur ama bu pulgar'ın kalitesizliği değil, teknik direktör torrent'in tercihleri ve yabancı kısıtlamasının saçmalığındandır. pulgar dediğimiz adam bize gelmeden önce fiorentina takımında her sezon en az 30 maça çıkan bir oyuncuydu. bazı sezonlar da 5 gole etki ederken, bazı sezonlarda da 15 gole etki etmişti. sadece takım bazlı da değil, ülkesinin formasını da 40 kez terletmiş ve her ne kadar o sezon forma giymese de copa america kupasının kazanıldığı kadroda kendine yer bulmuştu.

    kısacası oyuncunun kalitesi bizim için yeterliydi. çok iyi değil belki ama kötü de değil. hoş, 140 dakikada iyi veya kötü olduğunu anlamadan asıp kesmek saçmalık. geçen sezon da gedson'un ilk maçlarında girilen entryler hepimizin malumu. zaten devre arasında gedson transferi rafa kalktığında, takıma yakın medya mensupları hocanın gedson'u veto ettiğini ve pulgar transferinde başrol oynadığını söylemişti. her ne hikmetse, gedson'un rize de iyi bir performans sergilemesi ve pulgar'ın da forma giymemesini fırsat bilerek bu sefer de hocanın ilk tercihinin gedson olduğunu ve pulgar transferini veto ettiğini söylüyorlar. nabza göre şerbet verdikleri için şaşırmıyorum artık.

    sıkışık bir fikstürde orta saha oyuncularımıza her maç dinlendirmeden 90 dakika forma vermesi ve belli bir kalitesi olan pulgar'ı düşünmemesinden dolayı torrent'i suçlu buluyorum. en basitinden 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçında oynaması bize ne kaybettirebilirdi ki? bu maçı da yorgunluğu dibine kadar yaşayan orta saha oyuncularımızın hatalarından dolayı kaybettik. pulgar oynasaydı, alternatif kelimesinin karşılığını verebilirdi belki. veremese bile, berkan, taylan gibi oyuncularımızın morali bozulmazdı. bak şimdi her üçü de mutsuz, ne geçti şimdi elimize?
App Store'dan indirin Google Play'den alın