resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2135
    çıktığı 12-13 maçta 3 (yazıyla üç) galibiyet almış ki bunların ikisi ligin sonuncularına karşı 4 penaltı ile kazananıldı. hatta bir tanesi tam bir mucize eseriydi.

    sonuçları boşver, kendisi yönetiminde rakip-yer ve zaman farketmeksizin takım oyun olarak sürekli ama sürekli ezildi. anadolu deplasmanlarına nou camp’ta barcelona görmüş fenerbahçe edasıyla çıktı. ben bıktım bu durumdan.

    iyi top oynadığımız 2 barcelona maçı, bir trabzon maçı ilk yarısı (ki ikinci yarı yine ezim ezim ezildik hatta maçı da kaybettik) ve bjk maçı ilk yarısı var. e zaten bu takım büyük takımlara karşı o futbolu oynuyordu. marsilya, moskova, lazio deplasmanlarından gol yemeden çıkmıştı bu takım zaten. trabzon’a karşı da trabzon’da 2-0 öne geçmişti ta ki hakemler devreye girene kadar. o varolan şablonlar aynen oynatıldı ki doğruydu da bu.

    durum bu kadar açık ve seçik iken torrent takıma ne katmış olabilir?
    - daha iyi hücum? yok.
    - daha iyi savunma? iyi güldürdün, yediğimiz gol sayısı iki katına çıktı.
    - daha iyi puan ortalaması? hayır.
    - kondisyon? 2.5 ay geçti aradan hala belirgin fark yok.
    - xg ortalamaları? daha da geriye gitti.
    - ligdeki konum? ecel terleri döküyoruz hala, 15.yiz!

    durum vaziyet buyken hala kendisine 1 yıl diye sabredelim demek bomboş ama bomboş bir söylemdir. seneye göreve gelmesi gereken isim bellidir. galatasaray’ı beklemektedir. beklesin de, sabreden derviş muradına erirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın