resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2125
    kendisini eleştirirken yine de ağır sözler kullanmamı vicdanımın engellediği teknik direktör. bunun sebebi kendisini bazı noktalarda başarılı bulmak veya başarılı olacağına inanmak değil, yönetimin 60 yaşına kadar hocalık yapmamış adamı alakasız bir coğrafya'ya getirip sonuç beklemesidir. değil terim'in ardından gelmesi, sezon başı kendi kadrosunu da kurup gelse başarılı olması mümkün değil. ömründe insan yönetmemiş, kendine çizilen sınırlar dışına çıkmamış, bu ülkeye ve kültüre tamamen yabancı bir adamın gelip burada başarılı olması imkansız. neresinden tutsan elinde kalıyor.

    asıl insanları geren, işin saçmalık boyutu kendisinin övülmesi. dünyanın herhangi bir yerinden gelen yabancı taktik dehası falan zannediliyor. algı öyle bir şey ki, birçok insan terim'in ciddi ciddi takımı çalıştırmadığına, taktik bilgisinin fazlasıyla geri kaldığına inanmış durumda. öyle ki takımın tek bir adım ileri gitmemesine rağmen hayali şekilde olmayan şeyleri anlatıp küme düşme hattındaki takımı övüyorlar.

    bu adamın maksimum yapacağı büyük maçlarda rakibi analiz edip durdurmaya yönelik oyun sistemi olur. onun haricinde uzun maratonda galatasaray'a hoca olacak bir isim değil. torrent kim abi? ne yapmış bugüne kadar? bu adam 40 yaşında arteta değil ki şans verelim. mancini geldi burada ersun'a nisanda şampiyonluk verdi. mesele sadece iyi teknik direktör olmak değilken, başka bir sürü dinamiğin bir araya gelmesiyken, biz teknik direktörlük yapmamış adama şans verelim diyoruz.

    yukarıda bir arkadaş yazmış, terim'den sonra gelmesi şanssızlık değil tamamen piyango oldu. diğer türlü başka bir zaman gelip şu performansı verse tekme tokat gönderilmişti. bunun yanında terim'in kötü kadro mühendisliği ve son 2 senedeki performansını yetersiz buluyorum. lakin terim, konu teknik direktörlükse cebinden bin tane torrent çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın