resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2117
    kendisi takıma devre arasında katılmış ve bir transfer dönemine yakın bir süreyi takımla geçirmiştir. takıma katıldıktan sonra inaki pena, semih kaya, erick pulgar ve bafetimbi gomis takıma katıldı. üstüne de kendisini takıma getiren başkan canlı yayında gedson'a ihtiyacımız olmadığını, bunun yerine daha ihtiyacımız olan ve daha hazır olan pulgar'ı transfer ettiğimizi söylemiştir.

    yani fatih terim'in kurduğu kadro diye itin bi tarafına soktuğumuz kadronun üstüne ocak transfer döneminde, yani torrent'in takımın başında olduğu dönemde 4 adet takviye yapıldı. bu takviyelerin ikisi zaten asla süre almıyor, biri muslera gibi bir kaleciyle rekabet etsin diye alındı ve hala almak için şartları zorlayacağımızı söyleyen bir yönetim var, bir diğeri de mohamed ve halil'in olduğu bölgeye alınan gomis. bu arada da hücumda iş yapacak orta sahaya ihtiyacımızın olmadığı bilgisinin geldiğini tekrar belirtelim.

    kendisi geldikten sonra ise takım hedef maçları dışında iyi futbol oynamadı. takım savunması yerle bir olmuş durumda. 12 resmi maç oynadık, 3 galibiyet aldık. bu 3 galibiyetten ikisi küme düşme potasındaki ekiplere karşı, kazanılan maç başına ikişer penaltıyla ıkına ıkına geldi.

    şimdi devre arasında takımın başındayken takıma 4 takviye yaptıran adam için takımı o kurmadı mı diyelim? e geçen sene fatih hoca devre arasında forvetsiz takıma mohamed'i, orta sahası etebo ve taylan'dan oluşan takıma gedson'u aldırdı diye "fatih hoca da sürekli transfer istiyor" diye eleştirmiyor muyduk?

    bi de fizik kalite yüklemiş takıma, öyle diyorlar. koşu mesafelerine bakıyorsun, aynı; bu fizik kalite yükleme işi de genellikle sezon başı kampıyla falan olur, öyle 2 ay günde 1 saat daha fazla çalışarak falan süper lig seviyesinde fizik kalite falan yükseltemezsiniz ama olsun, ekranda biz öyle görüyorsak öyledir tabi. 3 günde bir maç yapan takıma nasıl bir zaman bulup fizik kondisyon yüklemesi yaptıysa artık... helal hocama.

    neyse. rezilliğin en dibini yaşıyoruz artık, nasılsa fatih hoca sonrası geldi ya, adı torrent değil ismail kartal olsa bile göklere çıkaracak, enkaz edebiyatı yapacaktık. ne vasatlıklarla uğraştığımıza inanamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın