resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2112
    başıma bir şey gelecekse de benim beğendiğim hoca. gaziantep maçı özelinde eleştireceğim tek şey berkan'a fazla sabretmesidir ki bedelini ödedi. kendisinin de dediği gibi oyuna göre haketmediği bir skor aldı. bunda yorgunluğun ve bireysel hataların (bizim takım bu hususta dünyada liste başıdır) da etkisi var.
    öyle ya da böyle konulacak. antep maçını kazansa gider başka maçı kaybeder yine topun ağzıma konur, olmadık hakaretler edilir. bizler feldkamp, gerets, mancini, tudor, lucescu harcamış taraftarız torrent kim ki harcamayalım. şampiyon olan hocanın kovulduğunu gördü bu gözler. yerine gelen herkesin malumu... nitekim torrent'e yapılan eleştirilerin inanın hocalık bilgisi ile alakası yok. yoksa rüştünü ispatlamış adamlara da aynı tarifeleri uyguladık.
    kulüp üyelerinden biri sürekli kendisine twitter'da hakaretler ve alaycı ifadeler kullanıyordu en sonunda dayanamadım takipten çıktım. ama aynı kişi fatih terim kaybederken (pas oyunu yüzünden) kısır futboluna sitem ettiği zaman ben de eleştirilerimi yazmıştım. kendisi bu sefer bana hocayı 96-00 arası performansını örnek vererek savundu. hala o oyunu oynayacağına dair umudunu koruyormuş. demek istediğim, hangi şart olursa olsun fatih terim'e istifa diyemeyenler başka hoca geldiğinde bu kadar tölaratif olmuyorlar. olmadıkları gibi kitleleri de hakaretimsi ifadeler ile peşlerine takıyorlar. sırf bu yüzden torrent'i sonuna kadar savunacağım. sırf mustafa muhammed üzerindeki etkisi ve barca maç performansları bile bir sezon daha kalması için yeterli. gerçi yabancı hoca olduğun zaman şampiyon olamadığın ilk anda gönderiliyorsun, fatih terim gibi bir kredi kimselere veremedik, vermedik. mesela gerets gibi lig tarihinin en hücumcu taktiği ve oyun düzeni ile oynayıp şampiyon olan adama ertesi sene daha kötü kadro vererek sabote edip gönderdik. bu gibi hikayelerden ve yabancı hocaların sabote edilmesinden bıktım. torrent futbol bilgisi yüksek bir hoca olduğu gibi elinde istediği kadro olsa oyun çeşitliliği de artacaktır. rezil geçen sezonun hesabını soracağımız son kişi de torrent'tir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın