• 3
    kazanmanın hiçbir belirleyiciliğinin olmadığı maç. diyelim ki 5-0 kazandık, ne olacak mesela? umutlanacak mısınız? tamam bu takımdan olur mu diyeceksiniz? hoca ile devam mı diyeceksiniz?

    bir sonraki maç fener deplasmanı, orta sıra takımı gibi topu rakibe verip geri çekilme oyunu dışında neyi beceriyor ki galatasaray? belki bu anlayışla fener'den 1 puan kopartabilir, o kadar. sonrası yine konya maçı gibi antep maçı gibi hüsranlarla dolacak. bu takım umutsuz vaka. sezonun kalan kısmı için hiçbir şey vaat etmiyor, hedefi de yok zaten.

    aşağıdaki takımlar da pes etmek üzere olduğunda düşme ihtimali de yok. hasılı kelam, sezon bitti bizim için artık her maç hukuken oynanması gerektiği için oynanıyor. geleceğe dair bırakacağı hiçbir emare falan yok. gelecek sezona dair alınması gereken tüm mesajlar fazlasıyla ve defalarca alındı.

    başkan ve yönetim gidecek, tek ve güçlü adayla girilecek seçimde 2011 mayıstaki gibi bir yönetim kurulacak. yeni bir hoca getirilecek ve kadro baştan ayağa yenilenecek. şu maçı kaybetsek de böyle olacak, 10-0 kazansak da. daha doğrusu böyle olmak zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın