resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2110
    1.sürekli ''bu takımı ben kurmadım.'' diyor. evet biliyoruz sen kurmadın da sonuçta bu takıma td olmayı sen tercih ettin. madem öyle tercih etmeseydin kardeşim. tercih ettiysen o zaman ona göre takımı oynatacaksın.
    2.gomis, beşiktaş* maçı öncesi ya da sonrasında hazır olmadığını kendisi söylemişti. fakat kalkıp bunu söylemesine rağmen barcelona* maçında ilk 11'de başlattın. kaldı ki mohamed sarı kart görerek gaziantep* deplasmanında zaten cezalı duruma düşmüştü ve bu maçta oynamayacaktı. barcelona maçı mohamed ile başlardın ve duruma göre gomis'i oyuna alırdın. ama kalkıp barcelona maçında 63 dakika gomis'i oyunda tuttun hem yordun hem zaten bir varlık gösteremiyor eziliyordu. hani diyeceğim ki kafasında maç uzatmalara giderse diye daha dinç biri olan mostafa'yı yedekte tuttu ama bu mantığın geçerli olması için 30 dakika filan ancak gomis'e süre vermeliydi.
    3.fatih terim'e dakika 60'lara takıldı diyorduk ama domenec torrent'in de bir farkı yok. dakika 60'a kadar müdahale etmek için bekliyor. barcelona maçında gomis eziliyor, bekliyor. gaziantep maçında takım bir varlık göstermiyor izliyor.
    izlemesinin sebebiyse maç sonu röportajında da dediği gibi aslında kafa kafaya oynamışız. mesela gomis karşı karşıya olan pozisyonu atsa maç 2-2 olurmuş. yahu takım futbol adına hiçbir varlık göstermedi sen daha bunu göremiyorsun ve 69 dakika boyunca oyuna müdahale etmiyorsun. kalkmış diyorsun ki şunu atamadı bunu atamadı.
    burak elmas* ile birlikte gitmesi gerekir ama nerde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın