resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2041
    kendisiyle ilişkimizin uzun soluklu olacağını düşünmüyor, önümüzdeki sene takımın başında olacağını sanmıyorum. antrenman teknikleri iyi olabilir, oyuncuların fizik gücünü de yükseltmiş olabilir fakat takımı bağıra bağıra maç seçiyor, her maç aynı istek ve arzuyla oynatamıyor. zira bir hafta önce konya deplasmanında 11 hayalet sahada dolaşırken, hemen akabinde nou camp ve beşiktaş maçlarında gösterilen performans tam da bahsettiğim durumun sebebi.

    ayrıca oyunu okuyamaması, oyuna geç müdahale edişi, takımın pozisyona girmekteki kabızlığı da eksi yazan notlar benim gözümde.

    bu saatten sonra elimizde yalnızca kadıköy deplasmanı kaldı. onun dışındaki maçlarda oyuncuları nasıl motive edecek, edebilecek mi göreceğiz. hedefsiz de kalmışken bir şekilde sezonu kendisiyle tamamlarız. ha bana göre hemen yarın okan buruk göreve başlamalı ve önümüzdeki sezonun planlamasını yapmalıdır ama böyle bir vizyon beklemiyorum çikolatacı burak'tan.

    seneye kadrosu iyice oturmuş, daha da takviye yapacak olan avcı'lı trabzon, şenol güneş'li beşiktaş ve löw ya da bielsa'lı fenerbahçe'ye karşı baş edebileceğine inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın