• 3652
    mustafa cengiz yönetimi döneminde küme düşmenin eşiğine getirilen, ateşten gömleği giyen ekrem memnun ve son anda gelen 2 transferin katkısıyla ligde kalmayı 40 dakika kala becerebilen takım. 19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı öncesi dönemde, şubeden sorumlu yöneticilerden oytun özer tarafından, "yeni sezon için kadro yapılanması erkenden gerçekleştirilebilsin" bahanesiyle sözleşme uzatılmıştı hoca ile. ancak hoca ile sözleşme imzalanması yönetimin yetki devretmesinden birkaç gün öncesine ancak yetiştirilebilince sadece hoca ile erken ve gereksiz bir sözleşme imzalandığı ile kalınmıştı.

    geçen sezon ekrem memnun gidilebilecek en doğru isimdi. bu sezon ise ekrem memnun takımın başına getirilebilecek en yanlış isimdi. aktif koçluğu bırakmış, kendini spor okuluna adamış durumdaydı. küme düşme adayı takımın durumunu görünce gelen bir telefonla "ne yapabilirim" refleksiyle takımın başına geçti. hakikaten de gatasaraylılık refleksiyle, kendisine verilen oyuncu grubuyla gemiyi bir şekilde karaya yanaştırmayı başardı. iç sahadaki bir maçta rakibin en skorer oyuncusuyla birebir tartışmaya girip adamı attırmak dahil elinden gelen her şeyi yaparak kümede kalma olayının yaşanmasını sağladı.

    ancak yanlış bir düşünce ve daha da kötü bir uygulama ile takımın başında 2021-2022 sezonunda kalmaya devam etti. bu ekrem memnun'un galatasaraylılığından ya da kötü koç olmasından kaynaklanan bir durum değildi. eski yönetimin "en azından koç belli olursa kadro erken kurulur" temalı bir hareketiydi. yeni gelen yönetim de "ya ekrem var işte" kafasıyla davranınca adeta boş bir sezon yaşadı erkek basketbol takımı. korkulu rüya görmedi ama 1-2 maç hariç çok ciddi heyecan da yaratamadı...

    keşke bazı şeyleri tadında bırakabilmeyi milletçe öğrensek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın