• 34
    doğru olabilecek olan iddiadır.

    maçlık biletler ve kombinelerin satış serüvenini anlatayım ki fikirleriniz berraklaşsın.

    *sezon başında yönetim tarafından belirlenen bloklar ve koltuklar kombine olarak satışa çıkar. satış sürecini kulüp yönetir. passolig'in, bilet satış yazılımını kulübe kullandırmak haricinde herhangi bir dahli yoktur. sezonun başlamasını takip eden bir kaç haftada kombine satışı devam eder ve ardından kombine satışı sonlandırılır.

    *maçlık biletlerin satış süreci ise aşağı yukarı şu minvalde: kulüp yönetiminden aksine bir talep gelmediği takdirde kulübün biletleme sorumlusu, kombine olarak satılmayan koltukları satışa açtırır. kulüp, istediği sayıda bileti satışa sunma yetkisini kendisinde saklı tutar. passolig'in, kendisine bilet ayırmak gibi bir yetkisi yoktur. passolig, kendisinden satılması istenen koltukları satışa açar ve biletler bitince satış ekranı otomatik olarak kapanır. kulüp isterse kendisine ayırdığı koltukları bedelsiz olarak dağıtabilir, isterse de ilişkide bulunduğu kişilere "sen parayı passolig kartı'nın içine at, parayı karttan biz çekeriz" diyerek satabilir.

    burak elmas yönetimindeki kişi veya kişiler, bir veya bir kaç acente ile anlaşıp biletleri bu şirketlerin portföylerindeki turistlere satılmasını sağlamış olabilir. bundan maddi kazanç sağlayıp sağlamadıkları bilinmez. ümit ederim ki sağlamamışlardır. çünkü agresif tribünü bu tarz bilet satış politikalarıyla engellemek yeterince galatasaray'a ihanetken bir de bundan rant sağlamak en hafif tabirle ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın