resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2028
    (bkz: 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı)

    kotu basladigi galatasaray kariyerinde cikisa gecen teknik direktorumuz. bir teknik adamin, ozellikle ligde ilk defa calisacaksa ve daha cok egitici bir teknik adamsa, takima etki etmesi en az 2 ay surer. bizi yaniltan anadolu takimlarinin basina gecer gecmez yukselise gecen ama sonra daha hizli bir sekilde dususe gecen teknik adamlar oldu. aynisini torrent'ten de bekledik, olmayinca da hemen istifasini isteyenler oldu. gelir gelmez, henuz maca cikmadan istifasini isteyen bir grup da vardi tabi ama onlarin amaci belliydi. sunni ve gecici bir cikis yakalayip sonra dususe gecmek yerine, sancili bir baslangic yapip sonra kalici bir yukselise gecmeyi tercih ederim. umarim torrent'in yukselisi de kalici olur.

    kurada barcelona ciktiginda fark yemesin yeter diyenler, elendikten sonra ise neden elendi diye hocayi elestiriyorlar. ici bos elestiri yapinca iste boyle kendiyle celisiyor insan. daha guclu bir takimla oynarken rakip son dakikalarda zaman gecirmek icin anadolu takimina bagliyorsa bu sizin bazi seyleri iyi yaptiginizi gosterir. uzucu olan kisim, ki neyseki sozlukte 1 yazar disinda bunu yapani gormedim, sosyal medyada fb ve bjk'lilerin yapacagi yorumlari yapan gs'lileri gormek.

    son olarak mac sonu basin toplantisindaki gazetecilere deginmek istiyorum. izlerken torrent'e karsi terim'e kiyasla daha rahat olan muhabirler gordum. nevzat dindar'in sordugu sacma sapan soru olsun, burhan can terzi'nin hocanin sozunu kesmesi olsun, terim veya baska bir yerli teknik adamin basin toplantisinda goremedigimiz seyler. gazetecilik meslegi karsinizda kim olursa olsun ayni davranisi sergilemeyi gerektirir, ama bu kisiler maalesef mesleklerine ihanet ediyorlar. kisiye gore sordugunuz soru, tavriniz degiyorsa, ona gazetecelik degil baska bir sey denir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın