resim
Erick Antonio Pulgar Farfán
Takım:Flamengo
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.87
Uyruk:Şili
  • 302
    2019 yaz aylarında fiorentina'ya transfer oldu. 19/20 ve 20/21 sezonlarında düzenli ilk 11'de forma giydi. bu sezon* 21 ekim 2021'de antrenmanda ciddi şekilde sakatlandı. ayak bileğini burktu.
    https://www.pazzidifanta.com/...a-IMAGE-1250x782.jpg

    fiorentina'nın sakatlık açıklaması*: "acf fiorentina, dünkü antrenmanda futbolcu erick pulgar'ın sol ayak bileğinde burkulma travması geçirdiğini duyurdu. bu sabah yapılan tanı testlerde kapulo-ligamentöz tutulum ile ikinci derece bozulma tespit edildi. oyuncu terapötik yola çoktan başladı ve durumu önümüzdeki birkaç gün içinde yeniden değerlendirilecek".

    bu sakatlık pulgar'ın 3 ayına mal oldu. sakatlığı olduğu için muhtemelen düz koşu bile yapamadı ilk 2 ay. bunun sonucunda da ciddi bir fiziksel düşüş yaşadı. akabinde şubat 2022'nin başında 6 aylığına kiraladık.

    https://cdn.ntvspor.net/...&w=940&h=626

    fiorentina fiziksel olarak tekrar ritim yakalaması için bize gönderdi. amaç, 2022-23 sezonuna yeniden hazırlamak. zannedersem kiralık bedeli bile almadılar. peki burak elmas yönetimi bunu bilmiyor muydu? bilmemelerine imkan yok. o dönem üzerinde çok baskı vardı yönetimin o yüzden atladılar muhtemelen. teoride 6 aylığına ama pratikte 1 aylığına kiralanmış transfer.

    şimdi kalan 9 hafta ne olacak. büyük ihtimalle nisan ortalarına doğru tempo yakalamaya başlar. son 4-5 hafta performans alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın