resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 477
    iyi kaleci. muslera bize 25 ya$inda gelmi$ti yanli$ hatirlamiyorsam. ter stegen 29 ya$inda ve 2025'e kadar barça ile sözle$mesi var. son 3 yilini barça'da geçirip, sonra almanya'ya transfer olur diye dü$ünüyorum. gerçi kalecinin ya$i olmaz. buffon bugün ba$vursun, yarin ssk'dan emekli olur.

    neyse, gelelim pena karde$imize. 3 yildan önce, yani ter stegen varken barça kalesini devralamaz. 3 yil da yedek bekleyemez. önümüzdeki yil barça kendisini yine bir yerlere kiraya verir diye dü$ünüyorum. akibetini de kiralik gittigi yerlerde gösterecegi performans belirler. zubizaretta'dan sonra victor valdes bir döneme damgasini vurdu ama ondan sonra cillesenler, millesenler hatta ter stegen'i de bunlara dahil edebiliriz, hiç bir zaman çok iyi kaleci degildiler ama barça'nin defansi çok iyi idi. bilhassa ispanya milli takiminin omuriligini olu$turduklari yillarda.

    pena için fikrim belli. sogukkanli ama vay arkada$ bu da kurtarilmaz ki dedigim bir pozisyon olmadi daha. ortalama bir kaleci. türkiye liglerinde kendisinden yerli & yabanci çok var. sezon geri kalani için kendisine ba$arilar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın