resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2015
    hadi herkesin konuşmaktan çekindiğini söyleyelim. evet takımı fizik olarak iyi bir seviyeye çıkardı, evet duran top organizasyonlarında takım artık biraz kıpırdar oldu ama bunları fatih terim çok kötü yaptığı için bizim torrent’i büyük hoca gibi görmemiz illüzyondan başka bişey değil. olması gereken zaten bu takımın belli bi fizik seviyesinde olması. daha önce de yazdım, diagne sezon başı kiralıktan döndüğünde canavar gibiydi, burada 2 ay geçirdikten sonra yine saldı.

    avrupa’da spor kültürü çok yaygın, zaten herhangi bi avrupa kulübünde kötü fizikle barınamıyosunuz. bizim ülkedeyse tembel futbolcular için cennet. kendisine baskı kuran, ağır antrenmanla zorlayan yok.

    fatih terim efsanemizdir evet ama çağın da gerisinde kalmış bi hocadır. onun eksikliklerinin bazılarının torrent’te olması torrent’i iyi hoca yapmaz. iyi bi yardımcı antrenör kendisi bu arada. tam fm’de antrenmanları, duran top organizasyonlarını emanet edeceğin yardımcı hoca. hepsi bu.

    3 maçlık yüksek performans sayesinde muhtemelen ofsaytlanacağım ama sezonun geri kalanında, ve maalesef önümüzdeki sezonun ortasına kadar ne demek istediğim anlaşılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın