resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2006
    destan yazamadık ama bir haftada 2 barselona ve bir derbi oynayan takımla ilgili güzel hisler beslememize vesile oldu. kendisini tebrik ediyorum. gücümüz bu kadar gerçekten.

    maç için, şunlar başka olabilirdi: son haftalardaki gibi, mostafa'yla başlayıp olası mağlubiyette gomis'in yakıcılığını kullanabilirdik- kaç haftadır yaptığı gibi. gomis yeterince pres baskısı uygulayamadı çünkü. ancak burada, camp nou'daki ve bu maçın başlarındaki gibi defansın arkasına attığımız uzun toplarla gomis'in gücünü kullanmak istemiş olmalı... kısmet. ve fakat fazla bile tahammül etti kendisine.

    asıl anlamadığım şey, sağ bekleri sakatlanıp çıkmışken, nispeten yorulmuş olan kerem'i, oyuna yeni giren diri bir oyuncuyla baş başa bırakmak istemediği için mi sağa aldı? çok gereksiz bir 15 dakika kaybettik kerem sağdayken. kimse de demedi mi "kerem sağda oynayamıyor, şimdiye kadar hiç oynayamadı" diye. gole tepki verebileceğimiz dakikalarda, yani yorulmadan tam önce, ayağına baktığımız kerem'i böyle yok etmesi lehimize olmadı. bu konuda uyarılmalıydı diyeceğim ama teknik ekipte bunu bilen kim vardır ki?

    morutan değişikliğinin de kesinlikle çok geç geldiğini düşünüyorum. hiç değilse mostafa'yla birlikte 63'te alınabilirdi.

    neyse... hiçbir şeyi, kendisini kötülemek için yazmadım. takım elinden geleni yaptı, teşekkür ediyorum.

    (bkz: 17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın