resim
Taylan Antalyalı
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3255
    daha önceki en ofsayt entrylerimde olması sebebiyle gurur duyduğum entrylerim sonrası, kendisi hakkında bir kez daha gerçekleri belirterek gerekirse ofsayt almak ama doğruları yazmak istiyorum.

    hadi gelin kabul edelim, galatasaraylı diye sempatik geliyor herkese ama oyunu galatasaray için yetersiz. süper ligde kasımpaşa, kayserispor, sivasspor gibi takımlarda zar zor 11 oynar. trabzon, fener, bjk ile 11 göremez.

    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı'nda gördük ki bu seviyelerde oynayacaksak en fazla yedek olmalı.

    topu 3 kere dürtmeden oynayamıyor. topu hızlı dolaştıran takımlar ve fizikli ortasahalar karşısında eziliyor. tek önemli özelliği iyi pas arası yapması.

    çevre kontrolü çok zayıf. topu almadan hızlı bir çevre kontrolü yapamıyor, bu konuda eğitilmemiş. barca bizi boğarken kale önünde stoperin kafayla karşıladığı hava topunu arkasındaki barca'lıyı görmediği için kafa ile rakibe atıyor. dominant olamıyor, sinik bir profil. galatasaray ortasahasını emanet edeceğimiz isim değil. bu seneki düşük kalitemizin en büyük etkeni sinik ortasahamız, özellikle de taylan. formsuzdu bilmemneydi demeyin taylan hep böyleydi.

    bizim ortasahamızın birinci adamı milli takımda yedekler içinde 3. veya 4. alternatif. galatasaray'da olmasa muhtemelen çağrılmazdı dahi. bilmem bir şey ifade edebildim mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın