• 1057
    kadrosunun kadroya değil (özellikle bazı bölgelerdeki şişkinlik ve bazı bölgelerdeki azlık nedeni ile) daha çok çarşamba pazarına benzediği ingiltere'nin en başarılı kulübü.

    misal stoper bölgesi. kadroda 5 tane stoper var, varane dışında herhangi birisi büyük takımda oynayacak oyuncu değil. ya bir takım, harry maguire'a nasıl olur da 80 milyon pound harcayarak alır? hangi akıl ve mantığa sığarak bunu yapar? 40'a varane'ı almış bir takımdan bahsediyoruz, maguire için 80 nedir abicim?

    lindelöf as olamaz, bailly iyi bir sağ stoperdi ama ortalama üstü tek meziyeti hızıydı, phil jones zaten 2011'den beridir burada. gönder abicim maguire dahil 4 oyuncunu yap buraya 3 stoper transferi doğru düzgün, birisi sol stoper ikisi de bunları yedekleyecek oyunculardan.

    sonra orta saha merkez. pogba bir türlü nerede olduğunun farkına varıp da futbol oynamaya başlayamadı, bruno dışında verim aldığın kimse yok. fred'le oynuyorsun merkezde, mantıksız. sancho tamam önemliydi ama bu adama 85 milyon pound ödeyene kadar git de 2 tane orta saha al.

    takımın en iyileri nasıl oluyor da altyapıdan bu sezon kadroya alınan elanga ve bu sezon geri dönen 37'sindeki ronaldo olabiliyor abi burada bir problem yok mu?

    komple kadroyu gönderip komple kadro dizmeleri lazım bana kalırsa. kadrodaki boşa ağırlık yapan gereksizlerin tamamını temizle, oradan gelen paranın üzerine de glazer'lar atacak artık bir şeyler sıfırdan kadro diz. başka yolu yok united için bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın