resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1030
    terim'in kendisini cizgiye yakin oynattigi sistemde de basarili oldugunu dusunuyorum, o donemde genel olarak forvetlerimizin bitiricilik sorunu ve kendisinin tercih sikintilari bas gosterdi ama bence ozellikleri dar alanda daha da fark yaratan turde.

    torrent'in kendisini half space koridoruna gonderdigi maclarda guzel isler yapiyor ve bence bu dogru kullanim sekli ki zaten pva varken omer bayram'i oynattiginda torrent'in ne yapmaya calistigini anlamiyordum, neyse ki sonunda dogruyu buldu. ama bu sefer de sag tarafta sikinti yasiyoruz. boyle oynamaya devam edeceksek ilk firsatta kendisinin sag bek versiyonunu bulup takima katmamiz lazim. veya sol koridoru boyle kullanip sag koridorda farkli bir ezber oturtmaya calismamiz lazim cunku omar ve boey kendisinin yaptigi seyleri yapabilecek teknik kapasitede adamlar degiller.

    liverpool gibi andy ve trent ile oynayan takimlara bakarak degerlendirme yapmak cok yersiz cunku bu adamlar her turlu senaryoyu oynayabilecek teknik ve fizik kapasitede olup, halihazirda takim olarak inanilmaz bir oyun ezberi olan liverpool kulubunun oyunculari, inanilmaz scout hamleleri gelmezse acilan makastan dolayi yakin gelecekte asla boyle bir ikilimiz olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın