• 118
    bir kaç ay öncesine kadar maçlardan 3 gün önce belli gazeteciler esame listesini direkt şahsi hesaplarından verirdi. yetinmezler galatasaray'ın nasıl bir taktikle sahaya çıkacağını, hangi oyuncunun hangi görevle, amaçla sahada olacağını, kimi marke edeceğini falan tek tek yazarlardı ve maç günü bir bakmışsınız adamların dedikleri noktasına kadar doğru.

    şimdi ise resmi hesap paylaşmadan kadroyu tutturan daha görülmedi. maçtan önce oyuncularımızın hangi renk krampon giyeceğine kadar söyleyen spor medyası ne diyorsa tersi çıkıyor.

    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçında da bu aynen yaşandı. hafta sonu "galatasaray yedek çıkacak, galatasaray'da kerem, berkan, taylan, feghouli, aanholt, mohammed, marcao yedek soyunacak" haberleri aktı durdu. belki de beşiktaş'ın bu kadar saçma bir 11 ile çıkmasında bizim zaten maçı umursamadığımız haberleri etkili oldu. adamların zaten umrunda değil diye sürdükleri kadroyu, ilk yarı as kadromuzla ezim ezim ezdik. resmen blitzkrieg...düşmanı şaşırt, nefes almasına fırsat vermeden öldürücü darbeyi vur, yoluna devam et.

    velhasıl her kimse bu içerideki köstebeği bulup, kafasını kesen bence galatasaray'a hizmeti gözle görülenden çok büyük. allah razı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın