resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2851
    kerem'e, harry potter gol sevincini kim bulmuşsa tebrik etmek lazım. zaten maç sonu röportajlarda taktığı gözlük ile de harry potter imajını tamamlıyor. buna iletişimde "çapa" denir. siyasetten örnekler; demirel'in fötr şapkası, ecevit'in mavi gömleği, erdoğan'ın kareli milli irade ceketi. futbol'da drogba'nın ve c.ronaldo'nun kendileri ile özdeşleşen gol sevinçleri. örnekler çoğaltılabilir.

    bunu yusuf yazıcı, gol atınca iki elini sağa-sola yukarı şekilde açarak, yani vücudu ile y harfi yaparak, yapmaya çalıştı ama tabi önce sürdürülebilir başarı lazım. yusuf burada patladı. başarının üzerine bir de çapa'yı başarıyla atarsan fenomen olursun.

    kerem bu gol sevinci ve imajı ile dünyadaki kendi jenerasyonunu büyüten seriye ve potter head'lere de selamını çakıyor. başarısına tacı takıyor. sırf bu gol sevinci bile bonservisine direkt +2-3 milyon yazar. sözlü ya da sözsüz, iletişimi doğru kullanmak çok önemlidir. kerem'i dünya tanımaya başladı. harry potter gol sevinci bu bilinirliği iyice köpürtecek.

    cenk tosun denen arkadaş 22.5 milyon euro ise, bu çocuğu 12-13'e felan bırakmak tıbba ihanet, insanlığa hakarettir. şu an için minimum 25 milyon euro eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın