resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 437
    kötü kaleci.
    geldiğin günden beri iyi oynadığı barcelona maçı dahil amatör kalecilerin yapacağı acemilikler yaptı. karşıdan gelen topu sektirdi ama top önünde kaldı hatta kafasına çarpıp önüne düştü, aynı maç yan topta boşa çıktı rakibe çarpsa penaltı bile olabilecek pozisyondu. iyi oynadığı maçlarda bile amatör hatalar yapabiliyor ki çoğu maçta yapıyor bunu. rizespor maçında da aynı şekil topları sektirdi ama etrafta rakip oyuncu olmadığı için devamı gelmedi.
    cepheden gelen topları karşılamada gördüğüm en kötü kaleci olabilir, yan topların neredeyse hiçbirine çıkmıyor çıktığı toplar garanti toplar onlarda da çok tehlikeli çıkışlar yapıyor. konyaspor maçında 2. golde durduğu yer, yükselmesi korkunç, direğin altına çarpan topları kaleciler alır ama pena hem kısa hem kötü yer tutuyor. ayağı iyi ama asla elit seviye değil, ayağı iyi diye alınacak bir kaleci değil uzun topların çoğu isabetsiz ama sakin bir kaleci ayağı iyi gibi gözüküyor aynı mert günok gibi ayağı müthiş olmayan ama sakinliğiyle fark yaratanlardan.
    galatasaray'ın geleceği olamayacak kadar kötü kaleci kendisi maalesef 1 dakika bile süre almaması gerektiğini düşünüyorum, geldiği günden beri ismail çipe'nin yiyebileceği bütün golleri yedi barça maçı hariç ekstra performansı yok üstüne kötü denilebilecek maçlar oynadı.
    bugün beşiktaş'a yediği golü muslera yese yanında (150) yazıyordu ama pena aynı golü yiyince, efsanesini gereksiz yere fazla eleştiren taraftar eleştirmeyip övüyor, bu maç övülecek oyun oynamadı, hatalı gol yedi, yan topların hiçbirine çıkmadı. bonservisi bizde olmayan benim gözümde 1 milyon etmeyecek oyuncuyu övmeye de gerek olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın