• 44799
    "maçın ilk yarısı çok top kaybettik, topu koruyamadık, savunmada hazırlıksız yakalandık. rakip de gol ve pozisyonlar buldu. daha da bulabilirlerdi. biz de kornerden pozisyonlar bulduk ilk yarı. ama ikinci yarı farklıydı. dengelediğimizi düşünüyorum. bölüm bölüm de üstün olduğumuzu düşünüyorum.yeteri kadar üretebildik mi? öyle değil. hem larin'i, hem michi'yi santrafor yerine yaklaştırdık. 4-4-2 gibi konumlandık. ama ikinci yarısında dengeleyebilirdik skoru. oyunu dengeledik, skoru da dengeleyebilirdik. penaltı pozsiyonu ile igili bir sürü arkadaş bakıyorlar içeride. larin de söyledi. onunla ilgili herkes yorumunu yapacaktır zaten.

    sadece kenan üzerinden değil, kenan'ı çıkardık erken değişliklikle. her zaman bizi öne taşıyan rachid de topun bizde kalmasını sağlayamadı. hem güven, kenan, alex, atiba da hiç kaybetmediği kadar top kaybetti ilk yarıda. biz topu koruyamadık. galatasaray baskısı beklediğimizden uzun sürdü. gol bulunca süresi uzadı baskının. bu kadar uzayacağını tahmin etmedik baskının. ön taraftaki 4 kişi ile topu tutamamak, merkezde top kayıpları, savunma çıkışları yapamamak galatasaray'ın ilk yarı boyunca üzerimizde olmaısını sağladı."

    maçta tek isabetli şut atabilmeleri hakkındaki soruya: "söylediklerimin bütünü bunu getirdi. merkezden galatasaray iyi kapattığı için kenardan ortayı denedik. galatasaray stoperlerinin hakimiyetini bilmemize rağmen çünkü başka alternatif bırakmadılar ortadan giremeyince. böyle bir isatatistikle bitirmek bizim çok güzel olmadı. ben önceki haftalarda hep söylüyordum oyunu kazanıyorduk ama skoru kazanamyıorduk. bugün baktığımızda ise oyunu da kazandığımızı söyleyemem."

    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluşa önder karaveli
App Store'dan indirin Google Play'den alın