• 93
    bileti verdikten 2 saat sonra geri istenmesine bir de tepki gösterilmesine anlam veremeyen yazar. ben bulamasam arardım, en kötü karaborsadan almaya çalışırdım. karaborsada bile bilet fiyatı 2 katına çıkmışken bileti geri vermek kendisine 2 kat yazacaktır. e bu durumda niye vereyim yahu 15 dakika rezerve ettim, acil yazılmış tc ve para istenmiş. ben bileti alırım dedim, istenirse veririm demedim ki. ne saçma iş.

    edit: hala bileti verdiğine olan minnetimden bir şey demiyorum ama ayıp günah yahu. ben kimseyi karaborsaya yönlendirmedim. sürekli yaptığım iyiliğin karşılığı bu muydu diye sorulduğu için, dediğim tek şey "karaborsa biletleri bile 2 katına çıktı, ben şu an size bileti verirsem siz bana iyilik değil kötülük yapmış olacaksınız."

    "karaborsada bilet 2 katına verilirken benim geri almam için de 2 katını vermem gerektiği gibi etik dışı düşünceleri mevcut." gibi laflar edilmiş. sanki kendisine bileti geri vermek için bir kuruş para istemişim gibi karaborsacı yerine koymuş. mesajlarda her şey açık açık mevcut, hala şahsımı karalamaya çalışması ilginç.

    (bkz: #3351576)
App Store'dan indirin Google Play'den alın