resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2738
    kariyer planlamasında hiçbir sıkıntı olmayan alt yapımızın medar-ı iftarı. mustafa kapı ve bartuğ elmaz'ı elimizde tutamadıysak, en büyük sebebi ozan'ın performansıdır. avrupa kulüpleri için galatasaray alt yapısının sağlam eğitim verdiği ve ilk bakılacak yer olduğuna referans oldu.

    bu yüzden bizim alt yapı oyuncularımız ile 18. yaş gününde 5 yıllık sözleşme imzalamamız kritik. biz gidip potansiyelli oyunculara asgari ücret vermeye çalışıyoruz. sonra oyuncu kaçıyor, sen oyuncuya bu şekilde davranırsan neden kalsın.

    önümüzde artık süleyman luş, emin bayram, ışık kaan arslan, beknaz almazbekov, emir tintiş, hamza akman, sarper çağlar, eren aydın, jankat yılmaz ve erkan süer gibi yetenekler var. bu isimlere yoğunlaşmamız lazım. yunus akgün'ü saymıyorum çünkü kendisi geri döndüğünde direkt 11 oyuncusu olacak, olmalı. atalay babacan için ise umudum gittikçe azaldı. atalay'ı biz harcadık. rakiplerimiz arda güler'i emirhan ilkhan'ı fiziklerine bakmadan sahaya atarken biz yapılanma senemizde benzer yetenekteki atalay'a şans vermedik. sahada hakem rezaleti varken dahi şans vermemiz gerekirdi.

    ozan'a gelirsek; ben ne alabileceğimizi sanıyorum, ne ozan'ın gelmek isteyeceğine. üstüne ozan giderken büyük galatasaraylılık örneği sergileyerek gitti. kendisine başarılarının devamını diliyorum. premier ligin fiziksel gereksinimlerine alışmakta zorlansa da başaracağını ve en az çağlar söyüncü kadar başarılı olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın