resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2735
    galatasaray'ın kendisini transfer etmesi halinde bir taşla üç taş vuracağı stoper.

    ilk taş, altyapıdan yetişme futbolcu kriterimizi karşılıyor. "homegrown" meselesinin kılçıksız çözmüş oluyoruz.
    ikinci taş, tff gözü karartıp 4 yerli uygulamasında ısrar ederse stoperden birinin yerli olması hayat öpücüğü olur. hem de direkt milli takım oyuncusunu oynatacağız.
    üçüncü taş, olası bir marcao veya nelsson satışında yarı fiyatına ozan kabak çekmiş olacağız. kalan para orta sahaya rahatlıkla aktarılır.

    işin gerçeği buraya kadar saydığım her şey teori... çünkü ozan kabak'ın türkiye'ye gelmek isteyeceğini pek sanmıyorum. bu yaşta türkiye'ye gelmeyi gururuna yediremeyecek kendisi. menajeri de küme düşme mücadelesi veren yeni bir takım bulur ona. kendisi de sorgusuz sualsiz gider. maalesef ozan'ın kafa yapısı bu. altyapısından yetiştiği kulüple kupa kaldırmaya çalışmak yerine union berlin'de top oynamayı tercih edebilir.

    edit: cevaben yazılan entryler üstüne ayrı bir entry girmek yerine eklemeler yapayım, efendim mühendis gidiyor ozan kabak niye gitmesin, birisi milyon eurolar alıyor, hayatı boyunca büyük aptallıklar yapmadığı sürece hiçbir maddi sıkıntı yaşamadan hayatını idame ettirecek, diğeri canının derdine düşmüş, maddi anlamda eğitiminin karşılığını dahi alamıyor. fırsatını bulduğu ilk anda kendisini yetiştiren kulüpten ayrılan gençleri mühendis/doktor göçüne benzetmekten lütfen vazgeçin. alakasız örnekler bunlar. bartuğ elmas'a, mustafa kapı'ya falan böyle hoşgörülü, liberal fikirlerle yaklaştığınız müddetçe kulüp kültürünün, altyapının, galatasaray'lılık değerlerinin altını dinamitliyorsunuz. bugün dünyanın en profesyonel yönetilen ligi nba'de bile süper yıldızlar yetiştiği şehre şampiyonluk kazandırmak için fedakarlıklar yapıyorlar. bu kadar profesyonel bakıyorsanız hayata niye taraftarsınız? anlamıyorum. ozan kabak'ın kariyer planlamasına "mükemmel" falan demek bana komik geliyor. ozan'ın menajerine sorsak "bazı yerlerde hata ettik, aceleci davrandık" falan diyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın