resim
Çağdaş Altay
Görev:Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 2
    türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en kaliteli hakemlerden biri olmaya aday. kendisini ilk olarak 27 şubat 2022 hatayspor yeni malatyaspor maçında izlemiştim. o maçta tempoyu o kadar arttırmıştı ki, müsabaka 5-2 sonuçlanırken izleyenlere futbol açısından epey keyif kattı. en ufak şekilde kendini yere bırakmalara vs. kanmadan maçı sürekli oynatmıştı. ayrıca bu maç, kendisinin süper lig'deki ilk maçıydı(veriler yanıltmıyorsa).

    şu an ise 13 mart 2022 adana demirspor sivasspor maçını yine aynı mantaliteyle yönetmekte. verdiği kararların neredeyse hepsi doğru. avantajları çok iyi oynatmakta ve kolay fauller çalmamakta. tabi futbol bu, şanssız maçları elbet olacak. lakin bu çizgide giderse fifa kokartı alması çok da uzun sürmeyecek. yetenekli olduğu aşikar.

    düzenleme: maçın ikinci yarısını harika olmasa da güzel yönetti denebilir. ancak bir sorunu var. oyun sürekli aksın diye basit fauller vermiyor ve bu tempoya katkı sağlıyor. lakin bu yüzden bazı pozisyonları süzemeyebiliyor. bu konuda biraz daha dikkatli olması lazım. genel anlamda çok başarılı bir hakem. yükselişe devam etmesi olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın