resim
Ertuğrul Sağlam
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kocaelispor
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 69
    kişilik , futbol bilgisi , duruşu ve yaptıkları göz önüne alındığı zaman farklı bir çizgisi olduğu görünen teknik direktör.

    kayserispor başarısı sonrası : efsane futbolcularını harcama uzmanı * tarafından beşiktaş'a getirildi. sanki istediği yetkiler verilecek , sonuna kadar arkasında durulacakmış gibi getirildi büyük beklentiler içinde. daha sonra bize bir şey olmasın yeter ki düşüncesi yüzünden , o insanlar tarafından gösterilemeyen bir duruş sergileyerek ayrıldı yuvası denilen yerden. bursaspor'a gitti ve şu an lider galatasaray'ın 1 puan gerisinde , 1 maçı eksik olarak yer alıyor. oynattığı futbol , aşıladığı bilinç ve azim ortada. bütün camia birleşmiş ve bir takım şeyler için inanmış durumda. takımı fenerbahçe ile oynadıkları 2 maçta 6 gol attı. onun dışında 2-0 geride olduğu bir kadiköy derbisini 2-3 kazandı. tabi bunu yaparken rakibini oynadığı futbol sayesinde adeta rezil etti. bunlar , yani tek maçlık olaylar elbette büyük başarılar değil fakat aşıladığı bu güven ve değiştirdiği alışılmış olaylar ortada.

    sonuç olarak ertuğrul sağlam soyadı ile uyumlu bir kariyer yaşıyor. kendisini tebrik ediyor ve türk futbolu adına ondan çok şeyler bekliyorum. bülent uygun gibi derme çatma bir takım yaratıp 1 sezon içinde küme düşebilecek bir yapı kurmadığı , temelini attığı kayserispor için yaptıkları ve bizim hala daha kayserispor izleyebilmemizi sağladığı için teşekkür ediyorum tekrar. zaten gece bu saat bunları yazdığım ve entry bitmediği için saçmalıyor , cümle karışıklığı yaşıyorum. ip koptu ertuğrul hoca , teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın