resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1237
    sezon başında öyle bi takım kuruldu ki, hiç kimse tek tek bakıldığında yıldız değil ama bütün parçalar tamamsa hepsi yıldız olma potansiyelinde bi oyuncu grubu oluşturuldu. how i met your mother izleyenler bilecektir, barney stinson'ın cheerleader effect olarak tanımladığı durum tam da bizim takım için geçerli. işte cicaldau da tam olarak bu aslında, arkasında topla arası kötü iki oyuncu taylan ve berkan varken, topla buluştuğu yer kendi yarı sahamızken bu çocuk ne uzaktan şut çekebilir, ne seken topları tamamlayabilir. çok değil 5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı'nda marcao'ya yazılanlara bile bakabilirsiniz. aslında onun da yapması gereken önündeki orta sahaya topu hızlı ve isabetli bi şekilde iletmek olması gerekirken, önünde oynayanlar ya top almadıkları, ya da aldıkları gibi kaybettikleri için marcao kendisi oynuyor topu en ileri uçtaki kanatlara mesela. neyse ki onun ayağı çok düzgün de kotarıyo bu işi.

    kabul ediyorum fiziksel bi gerilemede yaşadı cicaldau geldiğinden bu yana -bunu da hangi futbolcumuz yaşamadı ki bu arada bu da en büyük dertlerimizden- ama arkasında hadi berkan sağa sola koşmak için durup da bi de dikine topla gidebilen, patlayıcı güce sahip bi orta sahamız olsaydı o zaman 1-2 seneye 15 milyon teklif gelince acaba az mı falan diye tereddüte düşerdik. işte gedson transferi bu yüzden çok önemliydi, ama burak maalesef sadece kapımızdaki oyuncuyu rakibe kaptırmadı, evin içindekilerinin de değerini düşürdü bu hamlesiyle.

    diyeceğim özet olarak şu ki, takımımızda süper star kimse yok, dolayısıyla bir makinanın en temel parçaları eksikken kalan parçalara işlemiyor bozuk bu demek çok makul değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın