resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3760
    çıkıp çatır çatır konuşan başkan.

    2018-2019 şampiyonluğumuzda rizespor deplasmanında kazandığımız maçı yöneten serkan çınar ve evimizde kazandığımız beşiktaş maçını yöneten bülent yıldırımın hakemliğini bitirdiler. 2021-2022 sezonunda rizespor deplasmanında iki takım adına da hatalar yapan ali palabıyığı neredeyse 1 yıl cezalandırdılar. bu sene fırat rize'ye vardan izleyip bir penaltı vermedi, tahir kıran cüneyti bir daha maçlara veremezsiniz dedi, alayının üstünü çizdiler. niyet çok belli olmasın diye de yalandan ümit öztürk'ü hakemliğe devam ettiriyorlar.

    ancak 2020 yılında kadıköyde oynanan ve skandal şekilde 4-1 fenerbahçe'nin kazandığı başakşehir maçının hakemi bahattin şimşek'e hiçbir şey olmamıştı. 6 saniye kuralını yüz yılda sadece bize uygulayıp bizi şampiyonluktan eden alper ulusoy'a hiçbir şey olmamıştır.

    özet şudur: galatasaray'a lehte hata yapan herkese kıyıldı, galatasaray aleyhine, fenerbahçe ve beşiktaş lehine hata yapan hiç kimseye bir şey olmadı, rizespor kimi istemiyorsa tek bir istisna(ümit öztürk) her hakem futboldan kovuldu. bu aslında türk futbolu açısından çok çok korkunç bir şey. ama sadece ali koç konuşuyor, biz susuyoruz. yazık bizi yönetenlere. tebrik ediyorum ali koçu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın