• 2705
    hep söylerim net şekilde fenerbahçe'ye şükür sebebidir. allah'dan esas çekişmemiz bunlarla değil de fenerle.

    mevcut şartlarda kendileri hava muhalefeti vs. yüzünden şu durumda olsa iddia ediyorum galatasaray erteleme teklifini kabul eder. etmese de bu kadar gürültü çıkarmaz. fakat adamlar kıskançlıktan* gündemi değiştirip rol çalmaya çalışıyor resmen.

    biz barça'yı elebilir miyiz hesabındayız. adamların derdi barcelona'dan son yılların en ağır kar fırtınalarından biri yüzünden dönmekte zorlanan rakiplerini sahaya çıkararak büyüklük taslamak. işin komiği maç oynansa da büyük ölçüde rotasyonlu çıkacağız. o şekilde kazanırlarsa kartal hareketi yaparak ''babanız beşiktaş'' diye ortada gezmenin hayalini kuruyorlar.

    arada fark büyük. bakın sadece biz avrupa'da varız onlar yok havası değil bu. dediğim gibi bize bu durumda talep gelse biz muhtemelen ''olur'' der geçeriz. keyfi erteleme değil çünkü kar yüzünden alt ligler ertelenmiş zaten.

    işte o yüzden avrupa süper ligi muhabbetleri geçince avrupa'da haberlerde türkiye'den sadece 2 takımın adı geçiyor maksimum, 3. takımın esamesi okunmuyor.

    neyse sizi de anlıyorum. kaç haftadan beri büyük heyecanlandınız liverpool rekorunuza ortak çıkacak falan diye ama olmayınca saldırganlaştınız.*

    burası galatasaray. aradaki fark o.

    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın