resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3055
    kendisinin en büyük sınavı bankalar birliği anlaşmasının ödemesi geldiğinde olacak.

    bu kulübe hala daha samsung, qnb, ets, qatar airways ayarında göğüs sponsoru bulunamaması geçmiş yönetimleri ile birlikte kendisinin de ayıbı. işin kötü yanı bu sene göğüs sponsorluğumuz bitse yine terra pizza veya dumankaya ayarına dönülecek olması neredeyse garanti gibi.

    30 milyon taraftarı (satın alma gücü) olan bir kulübün global sponsor bulamaması tembellikten başka hiçbir şey değil. stadın isim hakkı, forma sponsorları, marka işbirlikleri lokal firmalarla yapılamıyor ülke ekonomisinde. 1 milyon tl'nin euro kurundaki değer kaybı çok açıkken hala daha tunç petrol sponsorluğu sizi bankalar birliği ödeme günü geldiğinde benzinciye götürmez.

    sponsor bulmak ise gerçekten maharet. bunu yapabilecek iki tane yönetim vardı; ünal aysal yönetimi (türk telekom iyi sponsor sayılır) ve burak elmas yönetimi. o da kendisinden menkul değil, yönetimindeki kişilerin ekseriyetle global ticari hayatları olmasından ötürü.

    burak elmas yönetimindeki insanların cv'lerine, kendi cv'sine baktığınızda yabancı şirketlerin çalışanları, yöneticileri varken global sponsor bulmanın bu kadar kısır geçmesi, tunç petrol ve nef'e yüklenilebildiği kadar yüklenildiği ortam, yönetimin notunu veriyor. bu yönetimdeki insanların iş geçmişlerine bakıp bp, shell, total hayal ederken hayatların tunç petrol ile sınırlı kalması çok üzücü.

    daha da üzücü olan bu yönetimin mevcut anlaşmalar bittiğinde yerine yenilerini koyamayacak olmaları. bu umutsuzluk ortamı bile istifa etmeye yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın