resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3050
    tamamen akşam alınacak skordan bağımsız olarak yazıyorum bunu. 6 ay boyunca şu maçı bekleyip, hayalini kurduktan sonra orta sahada gene taylan antalyalı'yı oynatmak zorunda olmak o kadar büyük sünepelik, beceriksizlik, ihanet ki tarif edemiyorum.

    avrupa liginde ilk 2-3 maç tamamlandıktan sonra 30 milyon taraftar kendimizi şu turnuvanın en zor grubundan bir dışarı atsak da devre arası zaten gelecek orta saha takviyesiyle umudumuz daha da artacak hayalini kuruyordu.

    bugün gelinen noktada tarihimizde ilk defa lider çıktığımız, neredeyse 20 yıl sonra eşleştiğimiz barcelona karşısına orta sahada gene taylan antalyalı ile çıkacağız.

    9 ay kapısında yattığımız, sülalesine galatasaray forması giydiren gedson fernandes olsaydı eminim takımın çehresi de, oynadığı futbol da, taraftarın havası da bambaşka olacaktı. bugün bile bile para israf etmek için alınan eric pulgar'ın performansını gördükten sonra kim sahaya sürmek ister ki onu. bütün sezon boyu vasatı aşamayan taylan dahi kendisinden çok daha iyi bir görüntü çiziyor. transfer edilen adamın halini düşün işte. taraftarın hem hayalini kurduğu, hem takımın aksayan noktasına puzzle gibi oturacak 23 yaşında yıldız bir futbolcu da çaykur rizespor forması giyiyor. lanet olsun böyle vizyona.

    bence gönderilecekse dahi bu operasyon sezon sonu olmalıydı ve bu maçta takımın başında fatih terim olmalıydı. ama sonuç olarak bu bir tercihtir ve öznel olarak değerlendirilebilir. ben avrupa başarısına rağmen fatih terim'i takımın başında daha fazla görmek istemedim diyebilirsin. ama şu maçta orta sahada gene taylan antalyalı'nın oynayacak olmasının bir izahı yok. bu arada gedson fernandes yada orta sahaya yapılmış gerçek bir transfer olsaydı da barcelona'ya gene elenebilirdin, konu o değil. konu galatasaray başkanlık koltuğunu işgal eden insanın çapı.

    (bkz: 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın