• 1749
    bursaspor-diyarbakırspor ya da tam tersi işte, maçı nedeniyle biraz siyasala kayan sözlük halbuki hiç gerek yok.
    faşizan, pkk falan bunların yeri burası değil sanırım. hatırlatmakta fayda var. zira balık hafızalıyız. ayrı fikirlerimizden çok ortak yönümüz var. öncelikle hepimiz galatasaraylıyız. değil mi? yok mu öyle bir şey?

    tabi olmayabilir de. bu tahammülsüzlük ile, bu karşıt fikir sunma merakı, her işe çomak sokma hevesi oldukça insanlarımızda ortak payda kimsenin skinde olmaz afedersin. eğer olsa burası herkesin gayet iyi anlatığı bir yer olurdu.

    ''kimse kimseyle iyi anlaşmak zorunda değil...bik bik bik''
    zorunda anasını satayım. herkes birbirini sevmek, saygı göstermek, iyi anlaşmak zorunda. dışarıdan gelecek bir halele nasıl sırt sırta duruyorsanız, içerde de, dışarda da, yalnızken de, kalabalıkken de beraber olmak zorundasınız, zorundayız. yoksa ilk satanlardan olursunuz. kimse güvenmez, kimse sırtını yaslamaz size. hani hürriyet e karşı tepkiliydik ya, sonra herkes birer birer linkini veriyordu sözlükte. heh işte aynen öyle.

    ama neyse, gündem size gündem. içinden istediğinizi çekip alır, istediğiniz gibi yorumlarsınız. hadi yazarken üslubu yumuşatmadın, tepki gelince neden daha sertini uyguluyorsun? nedendir bu körükleme hevesi?

    kötülüklere karşı bir arada duramadığımız gibi, iyi bir şeylere imza atarken de zorlanırız beraber olmakta. ama kimin umrunda değil mi? öenmli olan paylaşım sitesi olan(!) sözlüğünüzde fikrinizi dayatmak. haydi sizin meydan, devam edin böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın