resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9879
    kendisi son 20 yıl içerisindeki en başarılı galatasaray başkanıdır. pardon yanlış bir ifade oldu. açık ara en başarılı galatasaray başkanıdır.

    1) türkiye sınırları içerisinde geldiği yaş ve kariyeri göz önüne alındığında imkansız denebilecek sneijder'i transfer etmiştir. veto edilen isim olan kaka ve tadic yerine aldığı adam sneijder'dir. ne culio'dur ne cicaldau'dur ne de o kalibrede bir isimdir.
    2) sneijder transferinin akabinde bir hafta geçmeden drogba'ya galatasaray formasını giydirmiştir. transferde juventus yerine galatasaray'ı tercih eden drogba, juventus'u eleyen takımda başrollerden biri olmuştur. yapılan elit transferlerin diğerlerini uzun uzun yazmaya gerek yoktur.
    3) mevcut yabancı sınırını sırf galatasaray makası açıyor diye kendisinin döneminde getirilmiştir ki kurduğu takım o kadar güçlüdür ki fatih terim önderliğinde hakemler doğrasa bile döve döve eze eze maçlarını kazanmıştır.
    4) fenerbahçe'nin yıllardır para harcayıp kol saati aldığı kadınlar euroleague'de finalde feneri yenerek kazanan efsane takımı da kendisi kurmuştur.
    5) erkekler basketbolda yıllar sonra ligde şampiyon olan dominant bir takım kurmuş euroleague seviyesinde de harika işler çıkarmıştır. cska maçını hatırlatmak yeterlidir.
    6) rakip kulüp başkanına korkmadan şike hükümlüsü şahıs diyerek gereken reaksiyonları verebilen, federasyona karşı kulübünü savunmuş isimdir.
    7) bugüne dek türk spor tarihinde sahaya çıkmam, takımı çekerim, paf takımla çıkarım gibi içi boş ve yalan olan söylemlere noblesse oblige diyerek tarihe geçip, takımı sahadan çekip duruş gösteren efsane başkan olmuştur.
    8) ülkede twitter yasağı varken hükümetten korkmadan ısınmak için sahaya çıkan takıma özgür twitter t shirtleri giydirmiştir.
    9) cnn canlı yayınına davet edilen ve kulübün gelişimini aktaran ilk türk başkandır.
    10) kulüp gelir rekorunu kıran başkandır.
    11) efsanemiz fatih terim ayrıldıktan 2 3 gün sonra torrent gibi isimler yerine dünyaca ünlü mancini ismini getirmiştir.
    12) kurduğu takım yıllarca galatasaray takımına kupalar ve başarılar kazandırmıştır. hamza hamzaoğlu ve riekerink gibi hocalar bile sayesinde kupalar kazanmıştır.
    13) yaptığı alex telles ve bruma transferlerinden zarar etmemiş ve özellikle telles tercihinin ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmıştır.
    14) yabancı sınırı, hükümet baskısı vb. durumlar nedeniyle engellenmeye çalışılmış, efsanemiz fatih terim'e halen milyonların kırgın olma nedeni olan milli takım süreciyle de süreç hızlanmış ve kendisi de bu oyunun bir parçası olmak istemeyerek ayrılmıştır.
    15) kusurları gibi yazılan şeyler devede kulaktır sevapları günahlarından kat ve kat fazladır.
    16) x y z kuşaklarından olan herkesin net olarak gururla her branşta izlediği tek galatasaray kendisinin döneminde yaşanmıştır.
    17) son olarak kendisinin bahsettiği ve mottosu olan başarı başarı başarı söyleminin hakkını vermiştir.

    kaka ve tadic yerine sneijder alabilecek kalibrede başkanlar görebilmek dileğiyle. kendisine kalan ömründe sağlıklı huzurlu bir yaşam dilediğim efsane galatasaray başkanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın