resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20631
    zor bir maç öncesi fatih terim ile paylaştığı fotoğraf sebebiyle tepki çeken futbolcu.

    aldığı tepki haklı mı? benim düşünceme göre haklı bir tepki. takım kendi tarihinin en zor zamanlarından birini yaşamakta ve zor bir deplasman maçına çıkacakken sıradan olmayan bir fotoğraf paylaşımını yapması bir hatadır. senin yaptığın tüm paylaşımın magazin değeri varken durduk yere teknik ekibi baskı altına almanın, takımı zor duruma düşürmenin bir anlamı yok.

    bu sene paylaşımlarında tamamen zamanlama sorunu yaşıyor. susması gereken yerde paylaşım yapıyor, paylaşım yapması gereken yerde susuyor.

    bunun dışında uzun süre sakat olduğunda takım doğranırken fatih terim cezalar alırken arda'nın hiç paylaşımı yoktu. tepki vermiyordu. sakat döneminde kazanınca da tebrik paylaşımı da yapmıyordu. dışardan bakan biri olarak kaptana yakışmayan davranış. zaten sakatsın takım doğranıyor versene tepkini 10 maç sakatlıktan dolayı kaçırıyorsun zaten 5 maç ceza alsan ne olacak.

    benim tahminime göre de fotoğrafa yönetimden tepki gelince arda onlara da sessiz kalmayıp kendi ipini çekmiştir diye düşünüyorum. yaptığını hata olarak görmeyip kendi jargonunda illa ki bir şeyler söylemiştir yönetimi rahatsız edecek. yoksa göztepe, konya neyse de barcelona kadrosunda oynamasa, yedek oturmasa bile her türlü olması takımla birlikte olması gerekirdi. en azından maç öncesi gezilecek görülecek yerleri gösterirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın