resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20606
    sahada isteneni veremeyebilirsin. artık futbol için gerekli akıl ve vücut koordinasyonun yeterli gelmeyebilir. ama profesyonel olarak bir takımla sözleşmen varsa o fiziğine bakacaksın. tığ gibi ol, dipçik gibi ol demiyorum ama göbeğin senden önce gitmesin.

    arda turan kalbinde ve beyninde galatasaraylıdır. ben buna inanıyorum. ama galatasaray'ı sevmenin yanında para da kazanıyorsan bunu hareketlerinle ve fiziki görüntünle göstermek zorundasın. ne yazık ki arda bu konularda sınıfta kalmıştır.

    kendisi ya fiziki olarak futbol oynamaya müsait hale gelmeli ya da ben futbolu bırakıyorum diyerek antrenmana dahi çıkmamalıdır. hiç sezon sonunu beklemeye gerek yok. onun yerine altyapıdan bir genç çıksın antrenmandaki çift kale maçlara.

    gelelim 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı kadrosuna alınmamasına. arda kariyeri ile bu maç özelinde kafilede olmayı belki de en çok hakeden futbolcu iken performans ve işine saygısı ile en çok haketmeyen futbolcudur.

    bu arada yazarken eklemeyi unutmuşum. arda'nın kadroya alınmaması konusunda madalyonun diğer yüzüne bakarsak fatih terim'e yakınlığı ve burak elmas'a uzaklığıdır. kişisel çekişmeler ve çatışmalar sonucunda teknik ekibe verilen direktiftir. resmi olmayan bir kadro dışı durumudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın