resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20604
    sayısını bilmiyorum artık siz deyin 20 milyon ben deyim 30 milyon galatasaray taraftarı hep beraber teste girelim en çok arda turan'dan kim nefret ediyor diye ilk 100e giremezsem bu utançla daha fazla yaşayamaz intihar ederim. daha yeni şifreli kanaldan izleyin lan laleler diye tribi yüzünden 3 hafta ceza aldım.

    gel gelelim 10 şubat 2022 barcelona galatasaray maçına götürülmemesini çok yanlış buldum, üzüldüm de. delikanlı gibi sözleşmesini fesh edin, isterseniz güvenliğe sopalata sopalata florya'dan atın ama bunu yapmayın işte. kendisinin düzeleceğinden zerre umudum yok, oraya gidip yine bizim taraftara saçma sapan laf atmayacağının garantisi de yok ama şu bir gerçek ki süre dahi almasa orada çektireceği iki fotoğraf, bir karşılama bu adamın bundan sonraki hayatındaki en anlamlı anlar olacaktı.

    bunu buradaki davranışlarıyla, formuyla, galatasaraylılığıyla falan da değil barcelonalılığıyla, atletico madridliliğiyle haketmişti. gavur eziyeti yapmanın manası yok. bu durumda değişiklik olmayacaksa arda'ya düşen de uçak kalkmadan sözleşmesini tek taraflı fesh etmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın