• 19
    ne kadar bilgisiz gıcık tip varsa baş aktör olmasından kaynaklıdır. bu beraberinde adaletsizliği getirdi ve dolayısıyla taraftarın oyuna olan güveni sarsıldı. 2011 şike olayları tam türk işi kapanınca zaten ciddi bir kitle uzaklaştı.

    bu kitle alttan gelenleri de bilhassa uzak tuttu. askerde 40 kişilik karakolda derbi yerine ezici çoğunluk istiyor diye çukur izleniyordu düşünün. mahallede iş yerinde falan futbolun f'sini konuşamıyorum ilgilenen yok çünkü. cidden yok.

    üstüne lig maçlarına ulaşmak da büyük bir topluluk için çok zor. internet kullanıcılığı zannedildiği kadar yaygın değil hala. birçok insan yeni nesil cep telefonlarından sonra laptop ya da masaüstü bilgisayarları gereksiz bulup almıyor. telefonla da linkti vs uğraşmıyor. geriye tv kalıyor ki galiba bir tek trt veriyor özetleri. onu da kim bekleyecek. artık zaman çok hızlı. derdini 5 dakikada anlattın anlattın yoksa değiştiriyor kanal. zaten tv izleme oranları bile çok düştü.

    hasılı kelam, liyakatsiz insanlar, uygulanmayan kurallar ve teknoloji vasıtasıyla hızlanan zaman futbola ayrılacak vakti çok ciddi şekilde azalttı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın