• 3
    doğru olmayan önermedir. ingiltere, italya gibi ülkelerde ilgi ve alaka tırmanarak devam etmektedir. futbol bir endüstri oyunudur zamanla evrilse de varlığını hiçbir zaman kaybetmeyecektir. z kuşağının futbola karşı ilgisizliği üzerine de savlar bulunmaktadır. lakin bu durum ilgiden ne anladığınıza göre değişmektedir. yeni nesil de hepimiz kadar futbol ile alakadar olmaktadır fakat bizler kadar tutkulu yaklaşmalarını beklemek biraz yanlış olacaktır. yeni dönemde futbolda meydana gelecek değişim de yeni neslin futbola bakış açısıyla doğru orantılı yaşanacaktır.

    konuyu türkiye özelinde ele aldığımızda ise inanın futbol şu an çoğu kişinin hayatında öncelik değil. ülke olarak ciddi bir siyasi ve ekonomik krizin içerisindeyiz korkunç çatışmalar yaşanıyor. bu dar boğazda hayata bağlılık hissedemeyen insan tipinin ortaya çıkması eğer futbol bir sosyal aktivite ise doğal olarak buraya ilginin azalmasına sebep olmaktadır. böyle dönemlerin olumsuz özelliklerinden biri de yalnızca futbola bağlı insanların teşkil olmasıdır. holiganizmden öte bir durumdur ve muhakkak önüne geçilmesi gerekir.

    umarım ülkece tekrardan refaha ulaştığımız günler gelir de insanların geçim telaşından zaman ayırıp, yalnızca futbol değil sinema, tiyatro, bale, konser vb. sosyal aktivitelere katılımı artar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın