resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1213
    bayılıyorum bu "iyi bi sistemde çok iş yapar" iyimserliğine. artık iyimserlik mi desek, var olanı inkar mı desek bilemiyorum.

    benim kendisiyle alakalı pek bir beklentim yok artık. giren girmiş bize. sahada hiçbir şey yapmıyor. pres desen yok, baskı desen yok, mücadele gücü yüksek desen değil, pas istasyonu oluyor desen yok, uzun pas atar desen yok, araya top atar desen o da yok, istikrarlı bir şutu var desen yok, hiçbiri yok ama çok güzel top keser, orta yapar desen o da yok. yok abi, hiçbir şey yok adamda. zorlama güzelleme yapmayalım artık. yav hadi hiçbir şeyin yok, bari kafadan kırık, rakiple didişir kavga eder desen o da yok lan. vallahi çok acayip. cicaldau sahada hiçbir şey yapmıyor. bakın berkan da eleştiriliyor ama diyoruz ki adam koşuyor. ya da ne bileyim morutan'ı eleştiriyoruz ams diyoruz ki adam da bir yetenek varsa belki olur bundan. yav bu adamda hiçbir şey yok. hiçbir şey yapmıyor. yukarda saydıklarım atla deve şeyler değil, gol asisti geçtim, bi ara ğası atsın, bi terse uzun top atsın, bi girsin rakine dağıtsın top kapsın, yok kardeşim yok hiçbiri yok.

    beğenilmeyen belhanda hem bundan 2-3 gömlek daha iyiydi hem de sahada bunun yaptıklarının ya da yapamadıklarının mı desek artık bilmiyorun; en az 10 mislini yapıyordu buna rağmen taraftarın yüzde 70-80i çöp diyordu adama. yahu belhanda çöpse bu adam ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın