resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1208
    galatasaray’ın geleceğinde sportif başarılar yer alacaksa bir şekilde kendisinden çıkmamız gereken oyuncu. 30 tane koşul sayıp bu oyuncudan faydalanmalıyız içerikli cümlelerden hoşlanmıyorum. şu liverpool’un başına hakan kutlu’yu da koysanız premier lig’de 20 galibiyet alır güle oynaya.

    cicaldau’dan verim almak için etrafını dizmemiz gerekiyor ancak bizim paramız yok, bu şekilde bir lükse giremeyiz. ayrıca o bonservisin üzerine birde paşanın karnını kaşıyacak halimiz yok. doğru düzgün verim alınabilecek bir takımda izlemek isterim kendisini ama o takım lütfen bizim takım olmasın. 2021-22 yaz transfer sezonu kötü geçmiştir, transfer edilen her oyuncu için ama x yok, ama etrafı kötü, ama şu lazım gibi içeriklerle oyuncuları korumaya çalışıyoruz.

    bir oyuncu ya iyidir yada değildir. elbette ki oyuncular gelişebilir ama bir zahmet 6.5 verilen oyuncu çıksın sorumluluk koysun, yaratıcı ortasaha rolü bu arkadaşın değil mi.

    ilk fırsatta alıcısı bulunur bulunmaz satılmalıdır. penaltı atmaktan korkan adamdan bir 30 maçlık periyotta takımı taşımasını bekliyoruz. oyuncu profili sistemde parlar savını da 6.5 verilen bir oyuncu için kabul etmiyorum. kimden biz sahada yaratıcı olmasını bekleyeceğiz.

    sportif başarı için ben kendisini baya bir evetle florya dışarısına uğurluyorum. bonservisinin azıcık adamı olsaydı fatih hoca hala başımızdaydı ve avrupa mücadelesi verebilirdik. maaşı da düşük, bakalım bu sefer oyuncu satabilecek miyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın