resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1197
    ya sihirli bir el değecek ve birden youtube videolarında izlenimini verdiği gol sezileri yüksek, 3. bölgede birden topun olduğu yerde biten, yoktan gol - asist üreten, oyun içinde kısmen hayalet ama istikrarlı şekilde skorer bir adama dönüşecek; yada canavar bir orta sahayla orta ikilide çift yönlü gidip gelecek.

    aksi takdirde mevcut planda kendisinden alınması gereken yaratacılık katkısı alınamadığı için beklenti berken - taylan'a kayıyor ve onlar olduklarından daha düz - vasat adamlar gibi değerlendiriliyor. cicaldau malesef galatasaray orta üçlüsünün hücuma en yakın oyuncusunda olması zaruri olan yaratıcılık veya lider-alfa karakter özelliklerine sahip değil ve bu durum takımın en fark yaratması gereken pozisyonunda yaşanınca komple oyuna negatif anlamda sirayet ediyor.

    kötü oyuncu değil, zarar da ettiremeyebilir ama takımın ihtiyacı yönünden bugünden bakınca sezon başındaki transferlerden maliyet-fayda anlamında en başarısızı. ilk hedef olan stanciu benzeri bir oyuncu takımın bir çok defosunu saklayabilir ve dibe vurmadan önce bir çok maçta can suyu sağlayabilirdi.

    not: cica'nın vadettiğine en yakın oynadığı maç marsilya maçı. herkes hemfikir. yalnız ortanın en ucunda oynadığı tek maç o değildi ve malesef "benim yerim burası" dedirtecek bir oyun veya tabela katkısı yapamadı. bu oyuncunun yeteneğinden bağımsız bir çok nedenden olabilir. en iyi penaltıcı olduğu halde penaltı noktasına gidememesi de mesela bundan olabilir. baskıya cevap verme konusunda mental bir eşiği geçememesi oyununu vasatlaştırıyor olabilir. craiova ile buradaki oyunu arasında fark yaratan durum budur belki ama bu baskı geçecek bir şey değil. bununla başetmeyi mesela en az kerem kadar iyi bilmesi gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın