• 190
    önümüzdeki sene mevcuttaki tüm oyuncuların maaş bütçelerinden çıksak ve sadece altyapı oyuncuları ile sahaya çıksak yıllık neredeyse 1 milyon tl'yi geçmeyecek bir futbolcu maaş bütçesi elimizde olacak. sonraki senelerde de hiç oyuncu satın almazsak ve sürekli altyapı oyuncuları ile ilerlersek futbolcu maaşları konusunda uluslararası derecede inanılmaz başarılı bir futbol takımı olacağız.

    bu sebeple ben sahada oynarken görülmeyen ama maaşı düşük alexandru cicaldau gibi oyuncuları destekliyorum. maçları kaybediyor oluşumuzun hiç bir önemi yok, maaş bütçesi daha önemli.

    mesela cicaldau ve morutan'a 10m euro transfer ücreti verip yıllık da toplam 1.5 milyon euro maaş vermenin, gedson fernandes'e 9 milyon euro transfer ücreti +1 milyon euro maaş vermekten çok daha akıllıca olduğunu düşünüyorum. sonuçta birinde futbol açısından neredeyse faydasız olsa da adet olarak 2 tane oyuncu elimizde varken diğerinde sadece 1 adet futbolcu oluyor.

    bu sebeple ben, mevcut yönetimi futbolcu maaşları ve transfer stratejisini buna göre planlaması açısından inanılmaz başarılı buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın