resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1194
    daha önce bin kere yazılmıştır bu da bin birinci olsun, kendisi geçiş oyununa uygun orta sahadır. adamın alameti farikası geçişte topu kazanıp yada topla buluşup zaten pozisyonu bozulan rakip defansı iyice muallakta bırakan pası atan ardından da boşluklara gol koşu atan oyuncudur. bunu çok hızlı bir biçimde ve başarılı bir biçim ile yapıyor. cicaldau'yu değerli kılan da zaten o pası 1 saniye önce atması ve o boşluklara sızıp kendini unutturması.

    sayın torrent'in forvet ile ön libero arasında bir kara delik oluşturdu. biliyorsunuz, sayın torrent'in sisteminde oyuncularımızın boşa çıkıp top istemesi yasak. possession gereği oyuncular topa gitmeyecek, top oyunculara gidecek. o yüzden saklanıyor diyemezsiniz çünkü yasak, cicaldau'ya da yasak halil'e de yasak, soso'ya da yasak. o yüzden oraya kimi koyarsak koyalım kötü görünüyor, görünecek.

    son iki maçtır tekrar 433'e geçtik biliyorsunuzdur. ancak oyuncuların ortalama dizilimine bakarsanız hücum oyuncularımız ile oyun kurucularımız arasındaki abdülhamit yalnızlığı gibi boşluk dikkatinizi çekecektir. çünkü sayın torrent iç oyuncularımızın kanat oyuncularımıza yakın oynamasını istiyor. ısı haritasına bakarsanız iç oyuncularımız, içte değil de kanat oyuncusuymuş gibi bir dağılım gösterdiğini görürsünüz. sadece cicaldau değil ters içte oynayan berkan da bundan etkileniyor. çünkü top gelmiyor. gelen top ile de kanat oyuncularımız oynuyor. fatih terim dönemine bakarsanız bu oyuncuların içte, şimdiki pozisyonlarının çapraz 15 metre gerisinde, yer aldığını görürsünüz. geçiş oyunu oynadığımız için bu oyuncular çok daha fazla topla buluşuyordu. ayrıca hoca zamanında cicaldau sol içte oynatılıyordu zira cica'nın güçlü ayağı sağ. yani sol çaprazdan ceza sahasına koşu yaptığında güçlü ayağı ile topa vurabilsin diye buraya konumlandırılmıştı.

    geçiş oyunu oynatan bir dünya çapında ya da en azından a kalite bir hoca ile cicaldau kendi yeteneğini daha rahat gösterebilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın