resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 956
    kendisi potansiyelli, kulübe güzel bonservis getirebilecek asker bir futbolcu. kaç sezondur takımın bu tarz bir futbolcuya ihtiyacı olduğu konuşuluyor zaten. yabancı sınırlamasının bulunduğu bir ligde de oldukça değerli bir durumda.

    rahatlıkla 5 büyük ligde çoğu takımda forma giyebilecek bir isim. şanssızlığı düşük profilli bir orta saha kurgusunun içerisinde yer alması. aynı durum cicaldau için de geçerli. bu tarzda isimler orta saha kurgusunda bulunacaksa orta saha üçlüsünde bunlardan bir tanesinin bulunması doğru planlama.

    bir kaç sezondur bizimle ismi geçen futbolcularla örneklendirmek gerekirse;

    ----berkan----
    gedson-stanciu

    örneği verilebilir.

    ----elneny----
    gedson-berkan

    bu üçlü de verimli olabilecek bir üçlü, evet yaratıcılık olarak biraz kısıtlı ancak bunu da kanat oyuncularımızla çözebiliriz. fatih terim de bu sebepten dolayı rachid ghezzal, edin visca gibi isimleri istedi.

    benim içimde kalan orta saha üçlüsü ise bize gerçekten seviye atlatabilirdi;

    ----jakub moder----
    --gedson-irfan can--

    bu üç futbolcuyu bonservisleriyle birlikte kadromuza katabilsek bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk, hocanın da ısrarla istediği isimlerdi bunlar.

    https://gss.gs/y1q.jpg

    şartları sağlayabilseydik hocanın kafasındaki ilk 11 bu veya buna çok yakın olacaktı. bu 11'de bulunan isimlerin hepsini istedik, farklı sebeplerle alınamadılar. bu kadronun kurulduğu bir alternatif evrende muhtemelen 24. şampiyonluğumuza doğru gidiyorduk şu anda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın