resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1695
    öncelikle belirteyim bu bir torrent veya x kişi övücülüğü yapan entry değildir. fatih hoca'dan sonra kim gelse zaten o kargaşanın içerisinde mahvolacaktı. bu kişi de torrent oldu. uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra bir sonraki ilişkinizin uzun sürme ihtimali çok düşüktür. sürekli kıyaslamalar olur, sürekli anlaşılamamazlıklar olur. burada da durum farklı değil.

    düşme potasından aldığımız göztepe ve rize galibiyetleri sayesinde 8 puan uzaklaşmış vaziyetteyiz. içeride malatya maçımız falan var yani illahaki ama iyi oyunla ama kötü oyunla 2-3 galibiyet daha alacağız. o yüzden şimdi bir değişiklik yaparsak gelen hocayı da yakmış olacağız. buna hiç gerek yok.

    ama önümüzdeki sezona torrent ile başlanmaması gerektiğini de herkes kabul etmeli. çünkü saha içi veya saha dışı ben pek bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum. zaten olabilmesi için de bence daha dominant bir hoca ile çalışmamız gerekiyor. bu dominantlık kişilik olarak değil oyun karakteri olarak.

    ve bence yabancı hoca gelecekse de ingilizcesi çok iyi olan veya çok çok iyi bir tercüman ile yola çıkacak olan bir kişi bulmamız gerekiyor. futbolun dili bir falan değil artık çünkü. her işte olduğu gibi bu işte de en büyük etken iletişim. torrent ile oyuncu, torrent ile basın, torrent ile taraftar arasında o iletişimin kurulamadığı düşüncesindeyim. bunun da en büyük etkeni anlatmak istedikleri ile bize anlatılanlar arasında ince ama önemli nüans farklılıkları olduğunu düşünüyorum. bu tabii ki şahsi düşüncem.

    dediğim gibi bu sezon ölü sezon artık. formda barcelona'yı da geçecek halimiz yok. o yüzden sezon sonuna kadar torrent devam ama sezon biter bitmez yeni bir hoca ile anlaşarak yolumuza öyle devam etmemiz gerekiyor. herkesin içine umut tohumcukları serpilmeli.

    yönetim konusuna ise hiç girmek istemiyorum. çok konuştuk. gidecekler. gitmek zorundalar. ip çoktan koptu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın