resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1694
    3 gün önce oyuncularım çok iyi hepsinden çok memnunum derken bugün 5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı sonrası enkaz edebiyatı yapan antrenör. 5 oyuncu fazla diye yakınması da kendisinin ne kadar toy bir hoca olduğunu gösteriyor. lig aynı anda cezalı ve sakat 8-10 oyuncunun olabildiği uzun bir maraton ve yönettiği takımın kadrosu gerçekten dar. şöyle bi 200 maça çıkmış olsaydı 28 oyuncu çok demezdi.

    duran toptan övüldü, duran top savunması eleştirdiğim entry en ofsaytlara gitti mahalle baskısı gördü sildirildi ve bugün geçen haftaki gibi duran toptan gol yedik. golden bir öncekine de aynı yerden vurmuşlardı üstelik.

    takım rakiplerden diri dediler, hayır penaltı dahi beklemedikleri pozisyonlarda penaltı kararları çıkınca reaksiyon vermeye başladı dedik. bugün konyaspordan bir an bile diri gözükmedik.

    pena ayakları iyi elleri güçsüz, refleksleri eh, kaleyi dolduramıyor dedik. ofsaytladık. ama görülen köy kılavuz istemiyor.

    övecek oyun olmayınca fatih terim gibi kenarda agresif hareketler yapmıyor tarzı komik şeylerle övüldü bugün kenarda gayet agresifti. geriye bi maç sonu taktik konuşuyo övgüleri kalmıştı ama enkaz edebiyatına sarmış..

    fatih hoca’nın bi daha gs çalıştırmasını istemem şahsen. torrent’e ışığın ısını görsem en büyük savunucularından biri olurdum. ama bu adam hiç bir şekilde ışık vermiyor. savunma setleri rezalet. biraz takıntılarından uzaklaşan herkes bunu rahatlıkla görebilir. fatih hoca nefreti öyle bir noktaya getirmiş ki hiç bir şey vaadetmeyen şu adamı övmek için bahane arıyor taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın