resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1691
    https://twitter.com/...183093919031304?s=21

    görünüşe bakılırsa kadroya bakmadan göreve atlamış kendisi. zamanında da söyledim madem bu challenge’ı kabul etti kadroyu ben kurmadım diye ağlamayacak. hiçbir şey sürpriz değildi, bu takım 12. sıradaydı geldiğinde ve kendisinden sonra pek bir şey değişmedi. ağlayacağına çözüm üretip, 8 maçı firesiz kazanmış olsaydı şu an 51 puanla ikinciydik. taraftar kadroyu sen kurmadın diye sana anlayış gösterir zaten, senin çıkıp “ama bu kadroyu ben kurmadım, bana kaldı” demen kendi kendini rencide etmenden başka bir işe yaramıyor. kaldı ki devre arası transfer dönemi geçirdin bu takımda. gomis, pulgar, pena, semih’i sen getirdin zaten. yok eğer sen değil de başkan kendi kafasına göre getirdiyse vay haline, senin adına ben utanırım.

    yahu adam yabancı ülkeyi bilmiyor, terim’den sonra geldi kadroyu kendisi kurmadı, haklı olarak doğru oyunu bulmaya çalışıyor diye üzülüyordum. beyimiz ikidir saçma sapan açıklamalar yapıyor. yahu azıcık omurgalı olun kardeşim kimse sana gül bahçesi vaadetmedi.

    (bkz: #3312888)

    --- alıntı ---

    fatih terim ayrılığının doğuracağı sonuçları defaatle söyledik ve hatta hep birlikte defalarca yaşadık. öyle bir challenge kabul etti ki buradan çıkarsa çok sevilir gerisi kendine kalmış. galatasaray taraftarı sözlükten ibaret değil, kendisine sosyal medyada yapılanları, söylenenleri kesinlikle doğru bulmuyorum ve fatih hocayı çok sevmeme rağmen gidişini kesinlikle kendisine bağlamıyorum çünkü mantıksız. muhtemelen mancini’de yaptığımız hataları yine yapacağız.

    artık sahne kendisinin. taraftarın terim tezahüratı yapmasını da kaldıracak, basın mensuplarının saçma sapan sorularını da… taktik ve teknik yönden ne kadar iyi olursa olsun iletişim becerisi, adam yönetimi test edilecek. üstesinden gelirse ne ala galatasaray’ımıza hayırlı olsun, gelemezse geçmiş olsun dön başa. fatih terim yaşadıkça galatasaray taraftarının çok büyük bir çoğunluğu kenarda hocayı görmek isteyecektir bu gayet açıkken bunu bile bile, göre göre galatasaray’ı yine döngünün içine atmak ne işe yarayacak ben bilmiyorum.

    --- alıntı ---

    edit: kadroya almadığı oyuncular sorulunca oyuncu sayısının fazlalığından dem vurup bu kadroyu ben kurmadım demiş. oyuncuların yeteneksizliği üzerinden değil, sayısı üzerinden kurmuş bu cümleyi anladığım kadarıyla, haksızlık etmiş olmayayım. açıklamaların tamamından anladığım bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın